Mijn naam is Robert Lleshi. In Italië heb ik mijn opleiding tot tegelzetter gevolgd en heb daarna dertien jaar als volleerd tegelzetter gewerkt. Mijn bedrijfsnaam: “Roberto” is een knipoog naar mijn Italiaanse leermeesters. 

Ik lever Italiaans vakmanschap gekruid met Hollandse degelijkheid en ben bekend met het moderne en ‘traditionele’ zetwerk. Traditioneel zetwerk betekent dat er geen tussenkomst van een stukadoor en/of vloerensmeerder nodig is. Uw ruwe vloer of wand wordt beoordeeld op vlakheid en alle benodigde voorbehandelingen worden door mij verzorgd. Dat scheelt enorm in de droogtijden en het voorkomen van afschuiven van verantwoordelijkheden. Ook kan ik met u meedenken over het ontwerp, de aanschaf van tegels, de manier van zetten, het soort voegen en kan ik creatieve oplossingen aanreiken. 

Ik werk zowel voor particulieren als bedrijven! Ik heb inmiddels zoveel ervaring met het verstaan en spreken van het Nederlands dat ik goed met mijn klanten kan communiceren. Ik ben zelfstandig, nauwgezet en creatief. Of het nu gaat om een mooie tegelvloer, vensterbanken een complete badkamer of moderne toilet, ik sta voor u klaar. Uw wensen zijn leidraad voor mijn werk en ik zal me tot het uiterste inspannen om die wensen werkelijkheid te laten worden